Sóc assertiva?

Ostres!! ..i jo que pensava que era assertiva!!!

Quan em van dir la definició d’assertivitat i en vaig buscar-ne, vaig pensar: “Jo sóc una persona força assertiva. Em considero una persona sincera i que intenta comprendre les situacions dels altres”.

I mireu quina sorpresa, quan faig els testos d’assertivitat i no surto com a una persona assertiva!! (estic al límit, eh!). La primera reacció va ser: ” Aquests tests no serveixen, no funcionen”, però després mentres rumiava fora de classe el tema de ser assertiu o no, vaig considerar que potser sí que no era del tot assertiva!

Per què? Doncs perquè jo sóc d’aquelles persones que sí que intenta mirar tots els punts de vista i que intenta ficar-se amb la pell dels demés, però quan entro a la zona de perill (aquelles situacions que tot pot explotar), intento situar-me en un marge, no inhibir-me del tot, però tampoc defensar del tot la meva opinió.

A vegades sí que ho faig, sobretot amb les persones que hi tinc confiança, però moltes altres vegades, no ho faig. Suposo que per respecte, o per no embolicar massa la troca, o no sé…

Tot això m’ha fet veure que no sóc tant assertiva com jo em creia! Però això no m’ha suposat cap trauma.  De fet crec que en certes ocasions i depèn amb quines persones et trobes ser assertiu, no és del tot bo, ja que pots anar a tota velocitat a la zona de perillosa, i topar amb una persona que vagi a la zona agressiva ràpidament.

Haurem de pensar tots sobre el tema!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s